På badhuset idag

Jag simmade med min son på badhuset idag.

Min son tycker om att simma. Han vill lära sig crawla. Jag försökte lära honom. Jag kan grunderna men jag är inte jättebra på att crawla. Vi tränade på armtagen, bentagen och hur man ska andas. Det blev riktigt skapligt ( = ganska bra) till slut. Vi tränade också lite på ryggsim och fjärilsim. Fjärilsim var svårast.

***

Jag fick en fråga på youtube om ord och uttryck för simning och simträning. Det är en jättebra idé. Det kan vara svårt på ett nytt språk. Ni som läser kanske kan hjälpa mig. Vad är viktigt att kunna? Vilka ord och uttryck?

Här är en början:

Fyra simsätt:

  • Bröstsim
  • Crawl
  • Ryggsim
  • Fjärilsim

Man kan också trampa vatten när man står stilla i vattnet. Om man ligger stilla i vattnet kallas det att flyta. Man flyter. Att simma under vattnet kallas att dyka.

Vad behöver man mer?

6 kommentarer på “På badhuset idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s