Vad gör du en vanlig dag #3 – eftermiddag

Vad gör du efter lunch?

Jag brukar käka lunch mellan 11.30 och 12 ungefär. På mitt jobb äter vi ofta tillsammans, lärare och elever. Det är trevligt. Men sen då? Vad händer mellan lunchen och kvällen? Här kommer några förslag

  • På eftermiddagen tränar jag svenska.
  • På eftermiddagen gör jag mina läxor.
  • På eftermiddagen hämtar jag mina barn på förskolan.
  • På eftermiddagen åker jag hem och vilar lite.
  • På eftermiddagen söker jag jobb vid datorn.
  • På eftermiddagen har jag samhällsinformation.
  • På eftermiddagen går jag till min praktik.
  • På eftermiddagen tränar jag.
  • På eftermiddagen går jag till biblioteket och pluggar.
  • På eftermiddagen går jag till ett språkcafé och tränar på att prata svenska.

***

Mina eftermiddagar brukar vara ganska röriga. Det är olika möten med mina kollegor. Jag planerar morgonens lektioner och fixar en del administration. Ibland har jag lektioner både på förmiddagen och eftermiddagen.det är olika från dag till dag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s