Semesterkänslan är på väg

Det börjar kännas som semester

Det börjar kännas som det är semester. Ramadan gjorde att många elever var trötta. Och nu har det varit två helger med klämdagar. Jag har några veckor kvar. Men huvudet börjar gå långsammare. Därför har det blivit några dagar utan blogginlägg. Tanken är att jag ska fortsätta skriva tills jag tar ledigt. Sen kanske det blir lite semesterpaus.

Idag var jag ute och promenerade med familjen i Lärjedalen. Det var väldigt vackert där. Grön och lummig lövskog. Det är ett tips om du är i Göteborg. Det ligger alldeles bredvid Angered Centrum. Det tar mindre än en halvtimme att åka dit med 9:ans spårvagn.

Här är en bild från promenaden. Du hittar fler bilder och små filmer på min Instagram: Svenska med Kalle

20190609_154229

 

Nu ska jag bara ta det lugnt. Hoppas ni har en fin söndagkväll:

Annons

3 kommentarer på “Semesterkänslan är på väg

   1. Det är riktigt, bryggadag, jag tänkte bro är Brücken, så jag har översättad „Brückentag“ från tyska till svenska med „brodag“.
    Svenska och tyska har många lika eller liknande ord.
    Jag tyker om att lära mig språk.
    Du är en bra lärare, så kul!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s