Jag drar mig för

Jag vill helst inte…

Jag borde städa idag. Jag vill inte egentligen. Jag är inte speciellt sugen. Jag drar mig för det. Jag försöker skjuta upp det. Jag tänker att jag kan göra det senare. Jag drar mig för att städa. Jag vill helst inte städa.

***

Egentligen är det tanken på att städa som jag drar mig för. Jag tycker det är helt okej när jag väl gör det. Men innan känns det så tråkigt och tröstlöst. Så är det nog med ganska mycket egentligen. Det är jobbigare att komma igång med det än att faktiskt göra det. Dags att komma igång med andra ord.

Vad drar du dig för att göra?

Annons

4 kommentarer på “Jag drar mig för

 1. Jag vill helst inte städa mitt skrivbord.
  Det är så slarvigt 😜
  Jag måste damma det.
  Men innen jag kan gör det jag måste kasta bort gamla papper och sortera många böcker och pennor.
  Jag drar mig för det 😳

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s