Karantänblogg #2

En alltför stillasittande dag

Igår var jag ute på en promenad mitt på dagen. Idag var jag inte det. Det var dumt. Man blir väldigt seg av att sitta hemma en hel arbetsdag. Jag kom ut en sväng på kvällen dock.

Några höjdpunkter: en elev som är mycket osäker på digitala hjälpmedel lyssnade på min youtubelektion och vi pratade på WhatsApp efter det.  Jag lyckades publicera ett inlägg på min musikblogg också. Det handlar om en lokal musikvideoskapare med tips på tre låtar. Läs HÄR om du vill.

Jag fick en väldigt relevant fråga på Messenger också. Normalt skriver en massa främmande människor och frågar om hjälp med skoluppgifter. För första gången på fem år fick jag en fråga om hur man kan hitta barliv och ta ett glas vin för att komma in i samhället. Det var första gången på fem år någon frågade mig det. Ärligt!?

Jag tog en sväng till vår nya ateljé. Den har jag inte berättat om här. Kanske imorgon. Jag tog en promenad i området. Riktigt fint enligt min smak och så finns det tydligen en liten klubb för punkmusik precis bredvid. Perfekt.

Dags att komma i säng så jag orkar med morgondagens alfa-live och så ska jag ha en live om att använda hemsidan http://www.svenska.se

 

Annons

2 kommentarer på “Karantänblogg #2

  1. Hej Kalle, följer din sida på FB. Man är inte alls rädd för själv Kovi, utan för det att en s.k. ”karantän” får aldrig ta slut, i a.f. i det här jävla landet. Det finns inget skäl att lita på min regering, för att det bara ljuger hela vägen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s