Karantänblogg #4

Jag hann inte skriva igår. Det var en rolig dag ”på jobbet” i alla fall. Jag körde alfa-live och vi läste ett recept på potatisgratäng. Sedan kom min kollega Maria hem till mig. Vi sände live medan jag lagade potatisgratäng och vi pratade om vad vi gjorde. Den som vill kan se sändningen här.

Jag tycker det är väldigt intressant att försöka tänka mer ”medialt” kring undervisningen. Vi kommer kunna använda många saker vi lär oss efter karantänen också.

På eftermiddagen träffade jag min kompis Hanna. Vi träffades på en pub med få gäster. Det kändes som risken för smitta var minimal. Skönt att kunna stötta ekonomin lite utan att det känns farligt. Den ekonomiska prognosen i Sverige är mycket allvarlig. Det måste väl vara ännu värre i länder med hårdare restriktioner?

Annons

2 kommentarer på “Karantänblogg #4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s