Limboblogg #1- inte karantän men inte normalt heller

Mest hemma fortfarande men…

– En fråga till att börja med: Hur kort kan ett blogginlägg vara innan det känns meningslöst? Jag har svårt att hitta tid ibland. Därför undrar jag. Svara gärna i en kommentar om du förstår vad jag menar.

Jag jobbar fortfarande mest hemma. Det är skönt på många sätt men jag blir också lite slö. Jag känner mig mindre social generellt när jag inte träffar folk på jobbet. Hur funkar det för er? Jag ”träffar” ju mycket folket på nätet också. För mig räcker det ganska långt.

LIMBO: Det känns inte som jag är i karantän. Sverige är inte stängt. Jag kan träffa elever på jobbet. Jag kan bara inte samla många samtidigt. Det känns mitt emellan. Ett läge som är varken eller kallar man ibland för limbo. Det är egentligen en religiös term. Men det används om en situation som inte är tydligt en eller en annan sak. Till exempel karantän men inte riktigt.

Det roligaste jag har gjort på sista tiden är att börja sända live på Youtube. Det känns nytt och intressant. Det finns två livesändningar på kanalen som jag gjorde nyligen. Sedan borde jag skriva om några polska grejer här på bloggen också. Jag kanske gör det imorgon.

Förvänta er några inlägg med rubriken Limbo de närmaste dagarna 🙂

Annons

6 kommentarer på “Limboblogg #1- inte karantän men inte normalt heller

 1. För mig som ”invandrare” (är jag fortfarande en invandrare efter nästan 3 år i Sverige? Vet inte) är det här mellantillståndet du beskriver ganska jobbigt. Jag har inte sett mina vänner i två månader. Och jag vet inte när jag får besöka min familj, som bor i ett land som drabbas jättemycket av pandemin. Men jag mår bra och väntar barn. Det är en konstig situation.

  Gilla

  1. Min mamma är fortfarande invandrare efter 40+ år om du frågar henne 🙂.

   Jag kan tänka mig att situationen blir ännu konstigare om man har släkt och vänner i andra länder. Jag tycker det känns konstigt att jag inte har kunnat träffa mina föräldrar på jättelänge men jag kan iaf träffa vänner och kollegor i någon utsträckning. Skönt att du mår bra iaf 🙂

   Gillad av 1 person

 2. skriv vad du vill när du känner för det. vi som läsare får vad du ger. om det är kort. så är jag glad med det. om det är lång så är jag glad också. det är aldrig meningslös. bara om du skriver något som du ville inte skriva, något som du skrev bara för att skriva något.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s