Gott nytt år

Jag vill önska mina läsare gott nytt år och god fortsättning. Hoppas ni vill fortsätta läsa och kommentera 2021. Här kommer en lista på några av mina planer/förhoppningar/aspirationer för det nya året. Aspiration betyder ungefär förhoppning eller strävan, alltså något man vill förverkliga (jag tycker det är ett vackert ord).

 • Intressanta blogginlägg om olika ämnen.
 • Livesändningar med intressanta gäster.
 • Nya filmer med intressanta ord.
 • Läsa en MASSA poesi. Det blir ett eget projekt och mer information kommer.
 • Lyssna på metal. 2020 fokuserade jag på R&B. Nu är det dags för min hemgenre metal/hårdrock att få fokus igen. (Det hamnar utanför Svenska med Kalle men om du gillar metal får du gärna höra av dig så kan vi snacka vidare.)
 • Skriva några inlägg på min musikblogg Svemusik varje månad.
 • Gå på en massa spelningar när pandemin är över.
 • Köpa fler skjortor med roliga mönster med djur och växter.
 • + kanske ett spännande samarbete på gång. Vi får se.

Ha en riktigt härlig start på det nya året! Dela gärna med dig av dina förhoppningar och aspirationer i en kommentar.

Annons

5 kommentarer på “Gott nytt år

 1. Gott nytt år! Jag är inte en stor extrovert, men jag hoppas att 2021 kommer att ge oss tillbaka lite av mänskliga närheten. Den här året jag skulle vilja bli bättre med det följande: 1. göra mindre ”multitasking” – jag tror att det är väldigt populärt att göra flera saker på samma gång, särskilt på jobbet, men på så sätt man gör ingenting ordentligt; 2. avsluta saker – till exempel jag började flera online kurser som jag borde avsluta; 3. kommentera dina inlägg varje gång jag får inspiration och har nånting bra att bidra med.

  Gillad av 1 person

 2. Gott Nytt År, fantastiska lärare och människa!

  🙂

  Vad kul att läsa om dina aspirationer!
  Jag önskar mig för 2021:
  a) förbättra min svenska;
  b) skriva en ny diktsamling;
  c) har äntligen minst en egna bok översatt till svenska;
  d) engagera djupt i Skärmtid, Läslust och Föräldraskap projekt av våra Bibliotek Barnstugan;
  e) läser mycket poesi (vill vara med i din grupp! Fast med fokus på svenska, portugisiska och italienska språk);
  f) få känna till mer om musik;
  g) njuta Sverige mer och mer och mer;
  h) dansa mer;
  i) hitta mig själv i själsspegeln.

  Kram till alla här,

  Gillad av 1 person

 3. Gott nytt år, Kalle!
  Mina planer:
  Vara ute varje dag
  Läsa en massa av dina inlägg 😊
  Så resar jag till Sverige på minnen.
  Vi får se, om det funkar 😜

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s