Att vara negativ och accepterande

”Det går upp och ner med känslorna med språk” skrev Leena igår. Det tror jag också. Att lära sig är svårt och tar tid. Frustration och hopplöshet är normala känslor. Ibland känns det bara tråkigt och man är trött.

Jag tror det är en fördel att kunna acceptera de här känslorna. Det kan hjälpa att uttala känslorna (är min erfarenhet) : ”nu känner jag mig trött” eller ”jag tänker att jag aldrig kommer lära mig”. Det kan vara bra att acceptera de negativa känslorna men samtidigt ta lite distans till dem. Det är bara tankar. Låt dem komma och gå. Fortsätt sedan med det du håller på med.

Vad händer i helgen då?

Annons

5 kommentarer på “Att vara negativ och accepterande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s