Två ”nya” jobb

På bilden ovan ser du Redbergsskolan där jag ska jobba i höst. Jag ska jobba där som sfi-lärare för Alma Folkhögskola på 50%. Resten av tiden kommer jag arbeta med sociala medier för Samjobb. Samjobb är ett företag som hjälper människor att hitta jobb och utbildning. Vi jobbar med coachning för Arbetsförmedlingen om jag ska förklara det enkelt.

Det är ett jobb som har delats i två kan man säga. Tidigare låg Samjobb och Alma folkhögskolas sfi i samma hus. Nu har verksamheten delats upp på två platser.

Det jag gör på Samjobb kommer vara en blandning av information, marknadsföring och coachning/undervisning. Vi har redan en YouTube-kanal med mycket användbart material. Du som tycker om det jag gör på Svenska med Kalle kan se mig mer på Samjobbs YouTube under hösten. Ikväll blir det också en live på Svenska med Kalle. Missa inte den!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s