Söndag med familjen

Mer födelsedagsfirande och datorspel

Idag hälsade min mamma och pappa på hemma hos mig. Min bror och hans familj kom också. Vi firade min sons födelsedag. Vi åt mat tillsammans. Jag hade lagat lasagne. Sen åt vi glass till efterrätt. Det var trevligt!

Min sons stora intresse är datorspel. Han tycker om att spela själv och titta på när andra spelar på youtube. Han fick ett dataspel i present som heter Subnautica. Det är ett spel där man ska överleva i en havsvärld. Man dyker i havet och samlar material och mat. Med materialet bygger man upp en bas och ny utrustning.

Du kan se när Martin Bum spelar spelet här. Han är en ganska känd youtuber som min son tycker om att titta på.

En bra sak med dataspel är att min son tränar mycket på engelska. I Subnautica både hör och läser han mycket engelska.

Annons

2 kommentarer på “Söndag med familjen

 1. Menade du datorspel med/av dataspel eller ?

  Här fick jag oxå en fråga ?
  Skulle funka vilket av perpositonen bättre på meningen som jag skrivit ovanför ?

  Gilla

  1. Hihi. Jag rättade så att inte någon språkpolis kommer och rättar mig. ”Datorspel” är rätt och ”dataspel” är egentligen fel men väldigt många säger så.

   Jag förstår inte riktigt din mening så därför vet jag inte vilken preposition som passar. Förklara gärna igen om du vill.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s