Beställde en läsplatta idag

Jag köpte en läsplatta på nätet

Jag brukar inte köpa prylar så ofta. Jag tycker inte om att shoppa särskilt mycket. Och jag tycker många saker är ganska onödiga. Men idag beställde jag en läsplatta. En Letto Frontlight. Jag kollade ett test och den hade fått bra betyg.

Jag vill ha en läsplatta av två skäl. Dels är det billigare att köpa digitala böcker. Jag ville köpa en poesibok idag. Den fanns bara som e-bok. Andra böcker med samma författare fanns både som pappersbok och e-bok. Pappersböckerna kostar mer än dubbelt så mycket.

Det andra skälet är att man kan låna e-böcker på biblioteket. Jag glömmer ofta att lämna tillbaka böcker i tid. Jag har betalat ganska mycket böter genom åren till biblioteket. E-böcker lämnas tillbaka automatiskt. När tiden är ute kan man inte läsa dem mer.

Jag tänker att billigare böcker plus att jag inte får några biblioteksböter kommer göra att jag tjänar in läsplattan ganska snabbt. Den kostade knappt 1000:-

Jag ska berätta vad jag tycker om att använda den när jag har fått den.

Är det någon annan som läser böcker på läsplatta?

Annons

5 kommentarer på “Beställde en läsplatta idag

  1. På semestern är det bra att ha ett portabelt bibliotek med sig.
    Jag läser mycket och det är bra med läsplatta när du är inte hemma.

    Gilla

    1. Yes. Vi får se. Det var en krönika jag läste där någon sa (jag har glömt vem) att poesi passade på läsplatta. Jag har alltid tänkt att poesi hör hemma på papper. Men så tänkte jag att det kan vara kul att ha ett litet portabelt bibliotek med mig.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s