Julklappar

Mina julklappar igår

Jag vare sig köper eller får många julklappar. Jag köper till min son förstås. Men mina vuxna vänner och familjemedlemmar tycker det är enklare att vi inte gör det. Med undantag för min fru. Jag och hon tycker det är roligt att ge varandra julklappar.

Det är ganska lätt att köpa julklappar till mig. Jag tycker om böcker, skivor och god öl och whisky. Det var precis det jag fick också: Robyns nya skiva på vinyl, en ny bok av min favoritförfattare Birgitta Lillpers och en ljuvlig single malt whisky. Perfekta presenter.

Jag gav henne en grafisk roman på tyska och en illustrerad kalender. Det gick också hem (= hon uppskattade det).

Köper du presenter ibland? Till vem? I vilket sammanhang?

Annons

4 kommentarer på “Julklappar

 1. Vilka fina julklappar du har fått. Grattis!

  Jag köper sällan presenter. Det beror till viss del på att jag inte växte upp med denna tradition. När jag var barn gav folk som jag kände till aldrig presenter till varandra. Det enda undantaget var att när man reste då köpte man presenter åt sin familj under resan. Hur som hest så är jag kass på att köpa presenter något som inte alls uppskattas av min fru 😉

  God fortsättning!
  Masood A.

  Gilla

  1. Tack så mycket 🙂 God fortsättning själv. Jag lärde mig köpa presenter till min fru efter några år. Jag vet ungefär vilka smycken hon gillar så jag kan köpa det. Jag har köpt ganska många så nu har jag haft paus på det men det kanske är dags snart igen. Sen fattade hon som tur var tycke för tecknade serier och grafiska romaner så då har jag köpt rätt många såna. Om du ser det som en utmaning att lära dig något nytt (du gillar ju det skrev du 😉 ) så kanske du kan bli bättre på att köpa presenter till din fru. Det är ändå något fint med att göra sin älskade glad även om presenter inte är det viktigaste på långa vägar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s