Två roliga saker händer idag.

Två saker att se fram emot

Efter lunch ska jag gå till bokmässan. Där ska jag träffa Marielle. Hon ör admin i fb-gruppen Träna Svenska. Vi har haft mycket kontakt på chatt men aldrig träffats irl (i verkligheten). Det ska bli jättekul.

Sedan ska jag på en provfilmning. Jag känner kvinna som heter Archana. Hon jobbar med casting. Det betyder att hon hittar människornsom kan spela i fimer. Rollbesättning heter det också på svenska. Archana letar efter någon som kan spela socionom. Kanske blir det jag. Håll tummarna. Jag hoppas jag kan visa några bilder på Instagram sen.

Klicka på länkarna så kan du läsa mer om filmen som kommer heta Butiken/The Store

https://tangramfilm.se/film-1.html

https://www.sydsvenskan.se/2017-01-04/guldbaggenominerade-hanna-skold-ger-sig-in-i-en-livsmedelsbutik-i-nasta-film (hela artikeln är tyvärr låst men du får lite info)

Annons

11 kommentarer på “Två roliga saker händer idag.

  1. Ha det bra på bokmässan! Förra året var jag där och det var underbart. Jag har en vän, Margareta, som är ägaren av ett litet bokförlag som heter Pontes, och hon har en plats på bokmässan. Jag skulle vilja vara där!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s