Klassisk musik på jobbet.

Radion ovanför chauförren på spårvagnen spelar klassisk musik, först en stråkkvartett och sedan ett körverk. Radion är inställd på P2, Sveriges Radios andra station. De spelar klassisk musik, sänder kulturprogram och program på olika språk.

Kanske drömmer sig chauffören bort från de välkända gatorna i Göteborg till vackert utsmyckade konserthallar eller till de fantasivärldar som endast musiken kan öppna dörrarna till.

Brukar du lyssna på musik på jobbet?

Annons

4 kommentarer på “Klassisk musik på jobbet.

 1. Jag verkligen gillar att lyssna på musik på jobbet, men framför allt gillar jag rock och metal. Jag försöker att hitta några band som sjunger på svenska. Tyvärr mest av svenska (och inte bara svenska) band föredrar att sjunga på engelska. Kan du kanske rekommendera några rock/metal band som sjunger bara på svenska? 🙂

  Gilla

  1. Vad gillar du för metal i allmänhet? Heavy/death/black… tror det går att hitta nåt inom alla genrer. Gammal proggrock är ofta på svenska. Opeths senaste skiva spelades in i en svensk version.

   Gilla

   1. Tack för svaret! Death och black är för tung för mig men progg, folk och heavy metal är helt okej! Från dem som sjunger på svenska känner jag bara Sabaton, Garmarna och Stiftelsen, men jag ska prova Opeth definitivt, tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s